Munkám során sok érdekes dologgal találkozom

Szerző: | február 17, 2015

Riasztók beszerelésével foglalkozom. Nem ezt tanultam, de ez a munka adódott pár évvel ezelőtt, és mára, annyira beletanultam, hogy itt ragadtam, ebben a beosztásban. De be kell, hogy valljam, nem bánom.  A munka jó, ha véletlen közbejön valami, el tudom intézni, és az időmet is nagyjából én osztom be.

A biztonsági rendszerek

Manapságkeypad-454453_1280 (1), egyre többen törekednek, a biztonságra, így egyre több helyre szerelünk fel mi is biztonsági rendszereket. Legyen az valakinek, az otthona, amit meg szeretne óvni, vagy a vállalkozása. A biztonság, a legfontosabb, mindenki számára!

Már olyan praktikus rendszerek vannak, hogy egy mobiltelefon segítségével, azonnal tudhatjuk, ha valami baj van otthon. De sok minden egyébre is be tudjuk programozni a rendszerünket. Arra is van lehetőség, hogy ha látjuk, hogy egy idegen van, a lakásunkban, akkor a rendszer segítségével, felszólíthatjuk, hogy hagyja el az otthonunkat! Azért ez elég ijesztő lehet, nem gondolod? Valaki egyszer csak megszólal a házban! Muszáj, azt a tényt is mérlegelni sajnos, hogy valaki betörhet az otthonunkba.

A vállalkozások biztonsága is fontos

Már nem csak az otthon biztonsága fontos, hanem a munkahelyeké is. Sok esetben van már mindenhol riasztó felszerelve.

Legyen az egy iroda, vagy egy étterem, vagy egy műhely akár, mindenkinek, a sajátjának a védelme a fontos.

A minap, pont egy motoros boltba szereltem fel biztonsági rendszert. HA belegondolunk, oda is muszáj, hiszen, egy bukósisak, vagy egy motoros ruha is értéknek számít.

Még örültem is neki, hogy egy ilyen helyre küldtek pont szerelni, mert a napokban néztem, az interneten, egy bukósisak tesztet. Ha érdekel téged is, kattint ide, nézd meg. Nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg tőlük.

Szeretem, hogy különböző emberekkel találkozom, és sok érdekes dolgot tudok meg, a munkám során.