Mindenki számára értékes a motorja

Szerző: | január 6, 2015

kid-185020_1280

A barátnőm családja, motor őrült, ha lehet így mondani!? Az öccse, a bátya, a férje, és mostanra, a fia is az lett! De hogy honnan is indult?

A motorozás szeretete

Eleve, olyan családba született, a barátnőm, ahol már a motor központi szerepet kapott! A későbbiekben, ahogy nőttek a testvérei, jöttek mentek, a barátok, egyértelmű volt, hogy ebből a motoros közegből fog kikerülni, a nagy Ő is! Még ha ő nem is motorozott, de ismert mindenkit! Mára, van férje, és egy tíz éves fia! Emlékszem, mikor a régi fényképeket nézegettük egyik alkalommal, mindenhol motor volt. A karácsonyfa alatt, motoros játék, a fiának, vagy egy motoros kesztyű a férjének, még mondtam is neki „a te fiad, motorra született!”

Mivel járnak motoros találkozókra a férje meglepte őt születésnapjára, egy motoros bőr ruhával. Persze jól előre megtervezte! Egyik alkalommal elmentek valamit vásárolni a motoros boltba, és közben megnézték a ruhákat is. Rögtön bele is szeretett, egy rikító zöld-fekete együttesbe! Persze az gyanús lett volna, ha felpróbáltatja vele, de megbeszélte az eladókkal, ha méretben különbség lenne, akkor azt kicserélik neki! Mivel a motor is zöld színű, így még jól is fog mutatni rajta!

A család motorjai

Majdnem mindenkinek van motorja! Öccsének van egy robogója és egy krossz motorja, a bátyának, és a férjének, gyorsasági motorjai vannak, a fiának pedig még egyelőre gyerek motorja, de azt gondolom, ilyen család mellett, nem fog sokáig habozni, amint teheti, megnő, nagy motorja lesz neki is! Mostanában gondolkodik rajta, hogy lehet motorversenyző lesz!

Persze a barátnőm kivétel ez alól! Szeret motorozni, de neki nincsen saját motorja! De nem is mondta soha, hogy vágyna rá, hogy legyen! Pedig szerintem, csak egy szavába kerülne! Persze, motorozni ő is szeret, de kényelmes neki a „hátsó ülés”!

Mindenkinek teljesen biztonságos felszerelése van! Mondtam is neki a minap, olyan a garázsotok, mint egy versenyistálló, mindenkinek a dolgai a saját polcán van, még jó, hogy nincs névvel ellátva!

Emlékszem, az öccsének volt, egy egyedi, kézzel festett, nagyon mutatós krossz bukósisakja, de egyik éjjel betörtek hozzájuk, és, több apró dologgal együtt azt is elvitték! Valahol szerencse, a szerencsétlenségben, hogy valami zajra felébredtek, és az egyik motor riasztója is bekapcsolt, így elég olcsón megúszták a betörést! Emlékszem, milyen mérges volt, amikor a férje kitalálta, hogy a garázst is beriasztja, de mára már biztosan elszállt a mérge, hiszen ennek köszönhetően, nem lett nagyobb a kár!