Megleptem magamat egy új bőr övtáskával, azóta kedvesebbek az ügyfelek!

Jó pár éve dolgozom riasztószerelőként. Arról már meséltem, hogy véletlenül vágtam bele a szakmába és teljesen rabul ejtett, tehát nem bánom, hogy ezt dobta nekem a ”gép”. Mára már egész jól megy az üzlet, az ügyfeleim mindig elégedettek a munkámmal, így szájról szájra terjed a hírem, aminek igen csak örülök. Anyagiakban is megmutatkozik ez, így végre nem kell visszafognom magam, ha vásárolni megyek, és azt vehetem meg, amit szeretnék.

Legújabb szerzemény eredete

Leggyakrabban műszaki cikkek szoktam vásárolni, de mostanában inkább a munkában való megjelenésemet turbóztam fel. Úgy két hete dolgozhattam egy egész szép házban a Rózsadombon, egy titkos széfet kellett beszerelnem, ahol a családi értékek kerültek. Nem kell egyből pénzre, aranyrögökre, ékszerekre gondolni, hanem gyerek rajzok, fényképek, tehát olyan emlékek voltak ezek, amiknek csináltattak egy biztonságos zugot, amiknek az értékük nem mérhető.

Nagyon kedves család volt és szerintem marha jó ízléssel is bírtak, mert kifejezetten tetszettek a táskák, amit a szülők hordtak. Az apuka egy orvos, így neki egy régimódi, orvosi bőrtáskája volt, feleségének, aki valamiféle üzletasszony lehet, neki egy tipikus piros színű női divattáskája volt, de kifejezetten dekoratív!

Emlékszem egy nagyon frappáns kis ékszerdobozt is szerettek volna a széfbe tenni, mert valamit beszéltek róla, bár akkor én a munkámmal foglalkoztam, így csak egy-két szófoszlányt kaptam el, meg láttam, hogy a nő az ékszerdobozt tartja a kezében. Ez is elég csinos darab volt.

A széf és a riasztórendszere beszerelésének végeztével, rákérdeztem honnan vették a táskákat, mert magamat is meg akarom ajándékozni hasonló jó minőségű bőrtermékekkel, és még az ékszerdoboz után is kérdeztem, mert egy jó ajándék lenne valamelyik női családtagomnak idén karácsonyra.

 Bagbogx.hu

Kérdésemre a választ mosoly kíséretében kaptam. Egy webshopból rendelték, méghozzá a bagbox oldaláról, ahol számtalan minőségi valódi bőrárut lehet vásárolni, az utazótáskától kezdve a bőr kalapig.

Hamar felkeltette az érdeklődésemet, és nagyon megköszöntem az infókat, alig bírtam kivárni a szabad perceimet, amikor utána tudtam nézni az oldalnak. Amikor feljutottam az oldalra és megláttam, hogy bőr övtáska is szerepel a megvásárolandó termékek közt nagyon megörültem, mert tudtam, ha innen vásárolok, biztosan lesz tartós hasi-tasim.

Volt az oldalon pont olyan amilyenre gondoltam. Egy 5 rekeszes övtáskára volt szükségem, hogy minden kisebb szerszámom, mindig kéznél legyen. Ráadásul pontosan olyan színben, azaz formában találtam meg, amire vágytam. Az antikolt bőr szerintem az egyik legelegánsabb, ha valódi bőrről beszélünk. 40 cm széles, magassága 15cm és elég mély (10cm) is, hogy tényleg minden elférjen benne.

Nem haboztam sokat meg is rendeltem. A rendelés menete viszonylag gyorsan ment, mind az oldalon, mind a kiszállítás. Minden tájékoztató jellegű információt megtaláltam az oldalon, amire szükségem volt, hogy biztonságosan rendeljek. Emlékszem, amikor megjött és kibontottam, megcsapta az orromat az a remek illat, amit a valódi bőr hordoz magával. Tudtam, hogy ez az ideális munkatárs nekem.

Manapság

Mióta az új övtáskámmal járok dolgozni, többen megkérdezik, hogy honnan van szereztem és mintha kedvesebben közelítenének meg az emberek. A munkámban nagyon sokat segít, mindig minden kéznél van, és jól tudok haladni. Azóta a bagbox.hu oldalát rengeteg embernek ajánlottam, mert az ilyen remek üzleteknek is jót tesz a személyes hírverés. Fel is iratkoztam már a hírlevelükre, mert onnan értesülhetek mindig a legjobb akciókról!

Az ékszeres dobozos tervemet is véghezvittem, mert unokahúgom szülinapjára azt kapott tőlem. Nagyon boldog volt és tetszett neki, bele is pakolta azonnal a meglévő ékszereit. Remélem, nem teszi tönkre és több generáción keresztül fog majd öröklődni.

Nagyon örültem, hogy megismerhettem a bagbox.hu-t, mert végre olyan minőségben tudok táskákat vásárolni amilyenben szeretnék!