Mancs őrjárat

A riasztók hasznos találmányok, jelzik, ha valaki ólálkodik a lakásban, értesíti a rendőrséget, a ház lakóit, meg lehet vele előzni rengeteg bűnesetet. Mégis vannak emberek, akik nem kapcsolnak addig, amíg meg nem történik a baj. Pedig csak egy egyszeri befektetés lenne.

Sok olyan családhoz megyünk ki, akikhez már betörtek a közelmúltban, és nem szeretnék, hogy ez újra megtörténjen. Az egyik ilyen családnál voltunk szerelni, a gyerek pedig azon sírt épp, hogy eltűntek a mancs őrjárat játékok a szobájából.

Persze a kollégám egyből megsajnálta a kis srácot, ezért úgy döntöttünk, hogy legközelebbi látogatásunkkor meglepjük egy ilyen játékkal. Hiszen most törtek be hozzájuk, nem hiszem, hogy az első dolguk az lenne, hogy pótolják a mancs őrjárat játékokat.

Fogalmam sem volt róla, mi az a mancs őrjárat, szóval rá kellett keresnünk, és kiderült, hogy egy népszerű gyerekmeséről van szó.

Idő hiányában sajnos nem tudtunk személyesen elmenni, vásárolni, de szerencsére a 21. században ez már nem is feltétel. Kerestünk egy online áruházat, ahol árulnak mancs őrjárat játékokat. Onnan rendeltük meg a plüssállatot. Meglepően széles választékban kaphatóak a mancsőrjárat játékok, nem volt egyszerű dolog kiválasztani egyet. De sikerült, megrendeltük, és pár napon belül, mikor visszamentünk a helyszínre, hogy befejezzük a riasztó felszerelését, már vittük is magunkkal a kis állatot. A kisfiú nagyon örült neki, hogy kapott egy új játékot, és mi is cselekedtünk valami jót. Jó volt segíteni neki, és jobbá tenni egy szerencsétlenül járt család napját. Nekünk csak egy kis utánajárás volt, de neki nagyon sokat jelentett.