Lottózás – Euromillions története

2004-ben indult el az Euromillions, mint első nemzetközi, uniós lottójáték. Azóta folyamatosan csak bővült, egyre több országban vált elérhetővé. Mára már magyar nyelven is elérhető a SzuperLotto.com weboldalon. Hetente kettő sorsolás van kedden éjjel és péntek délután. Az online formájú Euromillions már több embert is a lottómilliomosok és lottómilliárdosok közé emelt. az elmúlt 12 évben, amióta lehetőségünk van játszani vele.

Én is elkezdtem játszani az Euromillions-szal , de előtte persze átnéztem mindent, amit tudni érdemes vagy tudni kell róla. Szeretek mindig minden előtt rendesen tájékozódni, mielőtt belevágnék bármibe is. Így voltam eddig a lottó minden formájával, mivel már többfajta lottófajtát kipróbáltam.

Az Euromillions-nál az a lényeg, hogy 5 alapszámot kell kiválasztanunk 50-ből és 2 csillag számot 11 szám közül. Mind a hetet el kell találni ahhoz, hogy valaki megnyerhesse a főnyereményt. A nyereménynél a felső határ 190 millió euró lett az utóbbi években. Ha ezt túllépi a nyeremény, akkor a nyeremény szétoszlik a kevesebb találatot gyűjtők között.

Eddig kettő alkalommal vittek el 190 millió eurós fődíjat, egyszer vittek el 185 millió eurót is és többször volt már olyan is, hogy a nyeremény „legördült”, mivel elérte a limitet és így szétosztották a kevesebb találatot szerzők között.

Ha valaki online szeretne játszani, még közvetlen a sorsolás előtt pár órával is tud szelvényt kitölteni. Természetesen itt az EuroMillions-nál is komoly szabályok vannak az életkort nézve. Csak és kizárólag 18. életévét betöltött emberek játszhatnak, mint minden más szerencsejátéknál is.

Nekem nagyon szimpatikus játék, valamiért sokkal jobban szeretem, mint a többi szerencsejátékot. Már 4 éve játszok Az Euromillions-szal és nem tudom megunni egyszerűen! Nem játszok sokat, havonta 2-3 szelvényt szoktam leadni interneten keresztül és voltak már kisebb nyereményeim is. Persze néha álmodozom a főnyereményről, ez szintén motivál, de maga a szórakozás miatt szoktam leginkább játszani, mert kell egy kis plusz izgalom és adrenalin az én életembe is! Szeretem neked is tetszeni az Euromillions, szóval próbáld ki bátran!