Lakásba riasztó

Amikor vettünk a férjemmel egy új házat, az volt a legfőbb szempont, hogy át tudjuk alakítani olyanra amilyenre szeretnénk. Ezért, hosszas keresgélés után végül egy felújításra váró épületet választottunk.  A terv az volt, hogy fokozatosan varázsoljuk olyanná, amilyenné szeretnénk. Bele is kezdtünk a felújításba, apránként. Sok dolgot szerettünk volna megváltoztatni, de beláttuk hogy nem fog minden egyszerre menni. Ezért aztán fontossági sorba kellett állítani a teendőket.

A legfőbb feladat a lakóhelyiségek kialakítása volt, hogy addig is be tudjunk költözni. Megkértük a rokonokat is hogy segítsenek, mert sokat lehet spórolni azzal, ha megcsináljuk azokat a dolgokat, amiket mi is megtudunk és nem bízzuk szakemberekre. Természetesen a nagy szakértelmet igénylő műveleteknek nem álltunk neki vaktában, de a falat festeni például mi is tudunk. Aprólékosan kiválasztottuk a legjobb színeket és a leginkább tetsző árnyalatokat. És egy hétvége alatt a barátok és család segítségével kifestettünk mindent.

Aztán jöhetett a bebútorozás. Járkáltunk egyik áruházból a másikba, hogy végül megtaláljuk a legtökéletesebb berendezést, hiszen életünk hátralevő részét itt szeretnénk majd eltölteni, nem mindegy milyen környezetet alakítunk ki. Nem csak a minőség, a stílus is fontos szempont volt, hogy tényleg otthon érezhessük magunkat, leendő lakásunkban. A rendezkedés minden percét élveztem. Igazán nekem való feladat az egész ház designe-jának megtervezése és kialakítása. Kiskoromban is a kedvenc elfoglaltságom volt a babaházam átrendezése, ez a szenvedélyem felnőtt koromra is megmaradt. Hiszen a különböző színek és formák összeválogatása aprólékos munkát és odafigyelés igényel.

A férjem inkább elméleti ember. Benne nincs meg ez a művész hajlam, ugyanakkor két lábbal áll a földön. Az ő feladata volt tehát a műszaki részek kitalálása. És ő is élvezettel tervezgette a fűtésrendszer felújítását, vagy a vízvezetékek ellenőrzését. Ő javasolta, hogy érdemes volna beszerelni egy riasztó rendszert. Hiszen sohasem tudhatja az ember, mikor lesz szükség rá, és mint ahogy a mondás is tartja: jobb félni mint megijedni. Alapvetően sok értékes dolgot fogunk tartani a házban, régi ékszerektől kezdve különböző számító gépekig és műszaki eszközökig. És nem szeretnénk ha ezek egyikének is lába kélne. Ezzel egyetértettünk, szóval  a riasztó beszerelés mellett döntöttünk.

Elkezdtem keresgélni az interneten, hogy megtaláljam a leginkább megfelelő céget, akit megbízhatnánk a munkával. Rengeteg oldalt végigböngésztem és átolvastam. De valahogy egyik sem nyerte el a tetszésem. Vagy eleve meg sem találtam azt amit igazán akartam. Már szinte kezdtem feladni, amikor szembejött az apród nevű oldal aminek a fő profilja az apróhirdetés ingyen. Nagyon megtetszett az oldal több dolog miatt. Rengeteg hirdetés közül lehet választani, amik témákra vannak osztva. Nem csak tárgyakat hirdetnek itt, hanem szolgáltatásokat is. Meg is találtam azt amit kerestem, egy céget aki megbízhatóan vállal riasztó rendszer tervezést és kivitelezést. De ezen kívül tényleg minden más is megtalálható.

És nem csak keresni, hanem hirdetni is lehet! Méghozzá ingyen! Semmilyen jutalékot nem kell fizetni a hirdetés után. Az egész oldal használata nagyon egyszerű és gyors. Még regisztrálni sem kell, mert a rendszer automatikusan létrehoz egy felhasználói profilt, amin keresztül kezelni lehet a bejövő üzeneteket. Ami még egy jó funkció, hogy lehet értékelni a hirdetőket, ami egy jó visszajelzési lehetőség mind a hirdetőnek mind a többi vásárlónak.  Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, mert nem csak azt találtam meg amit kerestem, de felfedeztem egy remek hirdető oldalt ahova feltehetek apróhirdetéseket ingyen! Ugyanakkor vásárolhatok is otthon a karos székben ülve.

Ha a riasztó rendszert is gyorsan beépítették, utána be is költözhetünk. Már alig várom a közös életet a férjemmel az új lakásunkban. Úgy gondolom hogy jó lesz itt lakni, hiszen tényleg olyan lett amilyenre mi szerettük volna. És most már biztonságban is érezhetjük magunkat.