Azt már tudom, honnan vegyek riasztót, na de sport babakocsit?

A babakocsi vásárlás nagyon fontos, legalább annyira mint a riasztó rendszer vásárlása. Hiszen mind a kettő a biztonságot szolgálja, ami mindenki számára nagyon fontos. Ezt a leckét én is megtanultam, ugyanis elkövettem azt a hibát, hogy a kisbabás születésekor egy gyanúsan olcsó, használt babakocsit vettem.

Még csecsemő korába jól is működött, bár voltak vele fennakadások, viszont most hogy nagyobb lett, és ki akartuk cserélni sport ülésre a mózeskosarat, rájöttünk, hogy bizony mindenképpen be kell szeretnünk egy újat.

Kicsit megijedtem az elején, de meg is könnyebbültem, hiszen egy jó minőségű babakocsi sok idegeskedéstől óv meg. El is kezdtem babakocsik után nézelődni az interneten. A minőség volt a legfőbb kritérium, de emellett még az ár is fontos tényező volt, és persze a praktikusság.

Találtak is egy oldalt, ami szimpatikusnak tűnt: https://babakocsik.hu/collections/sport-babakocsik

Egyrészt, több féle típus közül is válogathattam. Másrészt kétségem sem volt afelől, hogy megbízható és neves gyártók strapabíró termékeit nézegetem. Volt olyan babakocsi gyártó, aki mér a ’30-as évektől a piacon van. Ez igazán garancia a minőségre! És még az árak is barátságosak voltak, nem olyan elszálltak mint amit néhány helyen látni lehet.

Kiválasztottam egy babakocsit, és elkezdtem nézegetni a tulajdonságait. Ami nagyon tetszett, a az hogy egészen a gyerek 5 éves koráig lehet majd használni. 25 kilót bír el, mert igazán erős alumínium váza van. Tehát mindenféleképpen jó befektetés. Sőt, ha még strapabíró is, egy következő gyereknek is jó lehet.

A praktikusság kritérium is teljesült. Az összecsukás egyszerű volt és gyors. Még egy videó is bemutatta, mennyire könnyű az egész. És összecsukás után nagyon kis helyet foglal, így kényelmesen be lehet tenni az autóba például, ha megyünk a nagyszülőkhöz.

A kerekek fújhatóak, és állíthatóak annak függvényében hogy egyenesen legyenek fixálva, vagy pedig forogjanak. Így minden terepen megtalálhatjuk a legjobb módot a manőverezésre. A tolókar is állítható az anyuka magasságának megfelelően. Ez is a kényelmet szolgálja.

A kupola részen van egy kis zseb, ami tényleg nagyon hasznos. A váz alatt pedig, egy nagy tágas bevásárló kosár. Így ha megyünk a boltba a picivel, egyszerűen el tudjuk pakolni a holmikat. Vagy, egy hosszabb sétálásnál elfér minden szükséges kellék, pl.: víz, szendvics, meleg pulcsi, stb.

Szó ami szó, nagyon beleszerettem ebbe a sport babakocsiba. Minden elvárásomnak megfelelt, és még jól is nézett ki a halványkék színével. Megmutattam a férjemnek, aki szintén el volt ragadtatva. Kicsit sajnáltuk ugyanakkor, hogy nem találtuk meg ezt a weboldalt előbb, mert a többi terméket elnézve, megéri innen vásárolni. És nem csak a babakocsik miatt, az oldal használata is rendkívül egyszerű. Sőt, még ingyenes szállítást is vállalnak, amennyiben 100 ezer forint felett vásárolunk.